Laddar Evenemang

« All Evenemang

Vikingafestivalen 2024

5 juli - 7 juli

vikingafestivalen stallarholmen

Vikingafestivalen i Stallarholmen strax utanför Strängnäs är en fullspäckad vikingahelg med allt det bästa av vad denna tidsepok hade att erbjuda. Allt från smidesvaror inom silver, tenn, järn och koppar, till skålar, tallrikar, läderprodukter, keramik och kläder finns representerat på vikingamarknaden hos de tillresta handelsmännen och på festivalområdet har du även möjlighet att träffa bland annat smeder, nålbinderskor, träsnidare och läderhantverkare som entusiastiskt visar upp dessa genuina hantverkstekniker. 

Spännande utställare i all ära, men ingen vikingafestival utan barnaktiviteter! I den så kallade Barnbyn finns därför exempelvis utgrävningar, sagor, pärlor och myntbankning att ta del av. Eller vad sägs om gycklarskola och ponnyridning? Vikingafestivalen är tveklöst ett av sommarens stora vikinganöjen för hela familjen!

Vikingafestivalen i Stallarholmen bjuder även in till tävlingar och lekar, inklusive bågskytte och yxkstning, och mycket, mycket mer.
Detaljer

Start:
5 juli
Slutar:
7 juli
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://stallarholmensvikingar.se/

Plats

Östabadet
Stallarholmen, Södermanlands län 64562 Sverige + Google Map

Annan

Stad/Ort
Stallarholmen
Län
Södermanland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.