Laddar Evenemang

« All Evenemang

Medeltidsveckan på Gotland 2024

4 augusti - 11 augusti

medeltidsveckan gotland

Medeltidsveckan på Gotland är en åtta dagar lång, unik och fängslande resa tillbaka i tiden. Evenemanget samlar årligen tiotusentals besökare från när och fjärran som ämnar ta del av en atmosfär av förtrollande medeltida mystik, marknad, underhållning, aktiviteter och mycket mer.

Under Medeltidsveckan i Visby får besökare uppleva medeltidens hantverk, musik, mat och kläder. Evenemanget breder ut sig främst i Visby, en stad som redan i sig bär på ett rikt medeltida arv. De medeltida murarna och de kullerstensbelagda gatorna blir här scenen för en levande medeltidsstad, där besökare kan strosa runt och känna historiens vingslag.

Programmet under veckan är fullspäckat med en mängd evenemang och aktiviteter. Från medeltida marknader där hantverkare säljer sina varor, till livliga gatufester och traditionella konserter – under Medeltidsveckan finns något för alla. Besökarna kan även bevittna dramatiska tornerspel och imponerande eldshower som tar dem tillbaka till riddartidens ära och äventyr.

Detaljer

Start:
4 augusti
Slutar:
11 augusti
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.medeltidsveckan.se/

Plats

Medeltidsveckan på Gotland
Visby, Gotlands län Sverige + Google Map

Annan

Stad/Ort
Visby
Län
Gotland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.