Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Rabbalshede Marknad 2024

9 maj kl. 09:00 - 16:00

Rabbalshede Marknad

Rabbalshede Marknad är en av Sveriges äldsta och mest traditionsrika marknader, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Den hålls två gånger om året, en gång på våren och en gång på sensommaren, och har därmed blivit en efterlängtad händelse för både lokalbefolkning och tillresta.

Vid varje tillfälle samlas imponerande 15 000-20 000 besökare för att uppleva atmosfären och njuta av det breda utbudet som marknaden har att erbjuda. Över hela området sprider sig cirka 250 knallar och försäljare.

Rabbalshede Marknad är känd för att tillgodose alla åldersgrupper och intressen. För de små erbjuds aktiviteter som ponnyridning och tivoli, medan de vuxna kan utforska och kanske hitta något spännande bland de många säljarna. Det är verkligen en mångsidig och familjevänlig upplevelse som ger möjlighet att både handla och roa sig på samma gång.

Detaljer

Datum:
9 maj
Tid:
09:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://rabbalshedemarknad.se/

Plats

Rabbalshede Marknad
Rabbalshede Marknad
Rabbalshede, Västra Götalands län Sverige
+ Google Map

Annan

Stad/Ort
Rabbalshede
Län
Västra Götaland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.