Laddar Evenemang

« All Evenemang

Marin Matmarknad 2024

4 augusti kl. 11:00 - 16:00

marin matmarknad fjällbacka

Marin matmarknad under Västerhavsveckan i Fjällbacka som ämnar väcka nyfikenhet och intresse för hållbar mat från havet. Genom att samla människor på kajen i Fjällbacka, hoppas man att skapa en inspirerande och smakrik dag för alla deltagare.

Besökarna har på den marina matmarknaden i Fjällbacka möjlighet att utforska och smaka på olika rätter och produkter som baseras på hållbart fiske. Utställarna erbjuder allt från färsk fisk och skaldjur till rökta och inlagda delikatesser. Det finns också möjlighet att lära sig mer om hållbarhetsaspekterna kring fisket och odlingen av mat från havet.

Den marina matmarknaden ger besökarna chansen att upptäcka nya smaker och uppleva den rika mångfalden av havets läckerheter. Det är en plats där matälskare, kockar, lokala producenter och besökare sammanstrålar och utbyter erfarenheter och kunskap.

Detaljer

Datum:
4 augusti
Tid:
11:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://bitly.ws/IqXs

Plats

Fjällbacka Kaj
Norra Hamngatan
Fjällbacka, Västra Götalands län 457 40 Sverige
+ Google Map

Annan

Stad/Ort
Fjällbacka
Län
Västra Götaland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.