Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Medeltidsmarknad i Kungsträdgården 2024

4 maj - 5 maj

medeltidsmarknad kungsträdgården stockholm

Medeltidsmarknaden i Kungsträdgården i Stockholm är en unik och historisk upplevelse som slungar dig tillbaka till tiden då riddare och vikingar härjade på våra gator och fält. Här träffar du knallar saluförandes alla tänkbara hantverksprodukter på temat; från stickat och smide till smycken och diverse verktyg. Dessutom har du möjlighet att provsmaka mat och dryck tillagade på tidstypiskt vis och med för eran typiska ingredienser och redskap.

Som besökare bjuder Medeltidsmarknaden i Kungsträdgården dig även på flera prova på-aktiviteter och upplevelser. Dessa inkluderar bland annat bågskytte, armborstskytte, ponnyridning och kast med hammare liksom live-fäktning och livemusik på scen.

Oavsett om du är en inbiten historienörd eller bara allmänt nyfiken på medeltiden, riddare och vikingar och allt vad det innebär, så är Medeltidsmarknaden i Stockholm ett måste-äventyr för dig!Detaljer

Start:
4 maj
Slutar:
5 maj
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://fb.me/e/36I6M1k7B

Plats

Kungsträdgården
Stockholm, Stockholms län Sverige

Annan

Stad/Ort
Stockholm
Län
Stockholm
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.