Laddar Evenemang

« All Evenemang

Svedala Marknad 2024

29 juni - 30 juni

svedala marknad

Svedala Marknad, i Svedala strax utanför Malmö, är ett årligt evenemang som förvandlar Storgatan till en livlig och färgstark mötesplats. Längs gatan reser sig marknadsstånden, och på Stortorget tar ett sprakande tivoli plats. Det är en festlig atmosfär där både stora och små kan förvänta sig en dag fylld med shopping, underhållning och glädje.

Marknadsstånden längs Storgatan lockar besökare med ett brett utbud av varor och produkter. Här kan man hitta allt från kläder och accessoarer till hantverk och lokalproducerade delikatesser. Det är en perfekt möjlighet att botanisera bland de olika stånden och kanske hitta något unikt och speciellt att ta med sig hem.

På Stortorget sprakar tivolit och lockar med sin charm och spännande attraktioner. En plats där barnen kan leka, skratta och uppleva spänning, medan de vuxna kan njuta av atmosfären och skapa vackra minnen tillsammans med sina nära och kära.

Underhållning är en viktig del av Svedala Marknad. Det utlovas ett varierat program som kommer att tilltala både stora och små. Musiker, artister och lokala talanger uppträder på olika scener runt om på marknaden.

Detaljer

Start:
29 juni
Slutar:
30 juni
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.svedala.se/uppleva/kalender/2023/juli/svedala-marknad/

Plats

Svedala Marknad
Storgatan
Svedala, Skåne län Sverige
+ Google Map

Annan

Stad/Ort
Svedala
Län
Skåne
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.