Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Selånger Marknad 2023

18 augusti 2023 - 20 augusti 2023

selånger marknad

Sedan 1983 har Selånger Marknad ägt rum varje år under helgen vecka 33. Marknaden arrangeras av Selånger Sportklubb Idrottsallians och tack vare det hängivna arbetet från cirka 500 ideellt engagerade klubbmedlemmar är marknaden möjlig.

Selånger Marknad lockar årligen omkring 100 000 besökare, och det är inte förvånande att den flera gånger har utsetts till Sveriges bästa marknad av den välrenommerade knalleorganisationen Tomer. Det är en plats där gemenskap, glädje och spännande nöjen förenas.

Utöver det traditionella knalleförsäljningen är ett populärt inslag varje år det roliga tivolit som även i år återkommer till marknaden. Barn och vuxna kan njuta av karuseller, chokladhjul och andra spännande åkattraktioner.

Selånger Marknad är dock mer än bara en plats för försäljning och nöjen. Det är också en mötesplats där lokalbefolkningen och besökare kan umgås, knyta nya bekantskaper och njuta av god mat och dryck.

Detaljer

Start:
18 augusti 2023
Slutar:
20 augusti 2023
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.selangermarknad.se/

Plats

Selånger Marknad
Västra vägen 105
Sundsvall, Västernorrland
+ Google Map
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.