Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Rydsnäs Marknad 2023

5 augusti kl. 09:00 - 14:00

rydsnäs marknad

Rydsnäs Marknad är en årlig tradition som erbjuder en härlig mix av spänning, lotterier, underhållning och möjligheter att göra fantastiska fynd. Detta evenemang är en populär samlingsplats för lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med en rad olika aktiviteter och attraktioner är det en dag som verkligen har något att erbjuda för alla.

Ett av de mest efterlängtade inslagen på Rydsnäs Marknad är det spännande kräftlotteriet. Med en chans att vinna fina priser är det en uppskattad tradition som fångar allas uppmärksamhet. Det är en möjlighet att testa lyckan och kanske ta hem en saftig vinst. Men det är inte bara kräftlotteriet som får hjärtan att bulta.

Ett annat lotteri som alltid drar till sig uppmärksamhet är nämligen ostkakelotteriet. Denna klassiska svenska delikatess har en speciell plats i mångas hjärtan och att kunna vinna en smarrig ostkaka gör det hela ännu mer spännande.

Om du känner att lyckan inte riktigt var på din sida i lotterierna finns det fortfarande en chans att vinna stort på Rydsnäs Marknad. Med halva potten har du möjlighet att köpa lotter som är kvar från tidigare dragningar och ha en chans att kamma hem en vinst på upp till 15 000 kr. Det är en chans du inte vill missa!

För alla loppisentusiaster är den stora loppisen på Rydsnäs Marknad en riktig höjdpunkt. Här kan du hitta allt från vintageprylar till unika antikviteter och fynda till bra priser. Visningen börjar redan klockan 08.30, så se till att vara där i tid för att hitta dina favoritfynd innan försäljningen börjar klockan 09.00.

Under dagen kan du också njuta av serveringen som erbjuder smarriga rätter och drycker för att stilla både hungriga och törstiga magar. Det finns något för alla smaker och du kan sitta ner och koppla av medan du njuter av den härliga atmosfären.

För de små besökarna finns ett spännande barn­tivoli med en mängd roliga och spännande attraktioner. Karuseller, chokladhjul och hoppborgar är bara några av de saker som väntar barnen. Det är ett utmärkt tillfälle för dem att skapa minnen och ha en fantastisk dag tillsammans med familj och vänner.

Detaljer

Datum:
5 augusti
Tid:
09:00 - 14:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://rydsnasmarknad.se/

Plats

Prästgårdslogen
Prästgårdsudden 4
Ydre, Östergötland 570 60
+ Google Map

Annan

Ort
Rydsnäs
Län
Östergötland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.