Laddar Evenemang

« All Evenemang

Rydsnäs Marknad 2024

3 augusti kl. 09:00 - 14:00

rydsnäs marknad

Rydsnäs Marknad är en årlig tradition som erbjuder en härlig mix av spänning, lotterier, underhållning och möjligheter att göra fantastiska fynd. Detta evenemang är en populär samlingsplats för lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med en rad olika aktiviteter och attraktioner är det en dag som verkligen har något att erbjuda för alla.

Ett av de mest efterlängtade inslagen på Rydsnäs Marknad är det spännande kräftlotteriet. Med en chans att vinna fina priser är det en uppskattad tradition som fångar allas uppmärksamhet. Det är en möjlighet att testa lyckan och kanske ta hem en saftig vinst. Men det är inte bara kräftlotteriet som får hjärtan att bulta.

För alla loppisentusiaster är den stora loppisen på Rydsnäs Marknad en riktig höjdpunkt. Här kan du hitta allt från vintageprylar till unika antikviteter och fynda till bra priser. Under dagen kan du också njuta av serveringen som erbjuder smarriga rätter och drycker för att stilla både hungriga och törstiga magar. Det finns något för alla smaker och du kan sitta ner och koppla av medan du njuter av den härliga atmosfären.

För de små besökarna finns ett spännande barn­tivoli med en mängd roliga och spännande attraktioner. Karuseller, chokladhjul och hoppborgar är bara några av de saker som väntar barnen. Det är ett utmärkt tillfälle för dem att skapa minnen och ha en fantastisk dag tillsammans med familj och vänner.

Detaljer

Datum:
3 augusti
Tid:
09:00 - 14:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://rydsnasmarknad.se/

Plats

Prästgårdslogen
Prästgårdsudden 4
Ydre, Östergötlands län 570 60 Sverige
+ Google Map

Annan

Stad/Ort
Rydsnäs
Län
Östergötland
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.