Laddar Evenemang

« All Evenemang

Östersjöfestivalen 2024

17 juli kl. 00:00 - 20 juli kl. 00:00

östersjöfestivalen karlshamn

Östersjöfestivalen är en folkfest utan dess like som förvandlar Karlshamn till en pulserande scen för oförglömliga upplevelser. Det är en av Sveriges äldsta och största stadsfestivaler som under fyra dagar i juli månad exploderar staden i en kaskad av musik, skratt och gemenskap och från tidig morgon till sen kväll fylls gatorna av rytmer och dofter.

Östersjöfestivalen är en fest för alla sinnen. Njut av musik från Sveriges artistelit och kulinariska läckerheter från lokala producenter och internationella kök. Beundra hantverkarnas skicklighet och fynda unika produkter på marknaden. Eller bara strosa runt och njut av den livliga stämningen.

Oavsett om du är en erfaren festivalveteran eller en nyfiken nybörjare har Östersjöfestivalen något att erbjuda dig. Familjer kan leka i barnområdet och njuta av underhållning för de yngre. Ungdomar kan festa natten lång och skapa nya minnen. Och för de som söker en mer avkopplande stund finns det alltid mysiga caféer och lugna oaser att dra sig tillbaka till.

Östersjöfestivalen är mer än bara en festival, det är en tradition. En årlig samlingspunkt för människor från hela Sverige. En chans att skapa minnen för livet och uppleva den unika atmosfären som bara Östersjöfestivalen kan erbjuda.

Detaljer

Start:
17 juli kl. 00:00
Slutar:
20 juli kl. 00:00
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://ostersjofestivalen.se/

Plats

Östersjöfestivalen
Karlshamn, Blekinge län Sverige + Google Map

Annan

Stad/Ort
Karlshamn
Län
Blekinge
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.