Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Örkelljungadagarna 2024

10 maj kl. 00:00 - 11 maj kl. 00:00

örkelljungadagarna

Örkelljungadagarna är en årlig tradition som lockar tusentals besökare till hjärtat av Örkelljunga för att under en helg ta del av marknadsknallar, festligheter och aktiviteter som passar alla åldrar.

Underhållning och aktiviteter
Örkelljungadagarna bjuder på en bred palett av underhållning. Scenen fylls med livemusik från lokala förmågor och kända dansband och för fartfyllde finns ett tivoli med karuseller. För de yngre besökarna finns även hoppborgar och andra roliga aktiviteter. Disco för ungdomar och danssugna i alla åldrar finns det också.

Kulinariska upplevelser
På området finns det gott om matstånd som erbjuder allt från klassisk festivalmat till lokala specialiteter. Vill du ha en mer avslappnad upplevelse finns det även ett öltält med servering av dryck och mat.

Marknadsknallar
Örkelljungadagarna är mer än bara underhållning. Det är också en chans att strosa runt bland utställare och marknadsknallar från det lokala näringslivet.

Detaljer

Start:
10 maj kl. 00:00
Slutar:
11 maj kl. 00:00
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.visitorkelljunga.com/%C3%B6rkelljungadagarna

Plats

Örkelljunga, centrum
Örkelljunga, Skåne län Sverige + Google Map

Annan

Stad/Ort
Örkelljunga
Län
Skåne
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.