Laddar Evenemang

« All Evenemang

Mikaeli Marknad Helsingborg 2024

29 september kl. 10:00 - 17:00

mikaeli marknad fredriksdal helsingborg

På Mikaeli Marknad på Fredriksdal i Helsingborg hittar du det bästa inom säsongens grönsaker och frukt från skånska jordar, charkuterier, färskt bröd och läckerheter från småskaliga bönder och matproducenter. Det är en marknad som erbjuder en sällsynt atmosfär av liv och rörelse, där även försäljare av unika handgjorda produkter, modern design och innovativa varor trängs.

Dagen bjuder inte bara på marknad, utan erbjuder även en atmosfär av musik, sång och dans. Det är en fullspäckad dag för både små och stora besökare, där de kan delta i en mängd olika aktiviteter och njuta av den livliga underhållningen.

Mikeli Marknad äger rum på det idylliska området Fredriksdal i Helsingborg. Med sin natursköna omgivning och historiska atmosfär är Fredriksdal den perfekta platsen att arrangera en marknad som hyllar lokala produkter och traditioner. Ta en promenad genom den vackra miljön och njut av den unika atmosfären som bara Fredriksdal kan erbjuda.

Detaljer

Datum:
29 september
Tid:
10:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://helsingborg.se/event/mikaeli-marknad/

Plats

Fredriksdal
Gisela Trapps väg 1
Helsingborg, Skåne län 254 37 Sverige
+ Google Map

Annan

Stad/Ort
Helsingborg
Län
Skåne
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.