Laddar Evenemang

« All Evenemang

Hälsinge Marknad 2024

6 september - 8 september

hälsinge marknad

Hälsinge Marknad i Hudiksvall är en årlig marknad som drar mer än 60 000 besökare från när och fjärran. Det är ett av regionens största evenemang och erbjuder en mängd spännande aktiviteter och attraktioner för alla åldrar. Med över 400 knallar som erbjuder allt från kläder och smycken till mat och hantverk finns det verkligen något för alla smaker.

En av höjdpunkterna på Hälsinge Marknad är det stora tivolit som breder ut sig på området. Här finns spännande karuseller och andra attraktioner som garanterat får adrenalinet att pumpa i kroppen. Oavsett om du är ung eller gammal kommer tivolit att ge dig en minnesvärd upplevelse och en chans att skapa roliga minnen med familj och vänner.

Men den här höstmarknaden i Hudiksvall erbjuder mer än bara tivoli. Med över 400 knallar spridda över området kan du utforska ett brett utbud av produkter och varor. Från lokalt producerade livsmedel och hantverksprodukter till kläder, smycken och leksaker finns det gott om möjligheter att hitta unika fynd och stödja lokala företagare.

För den som är hungrig finns det gott om matställen som erbjuder en variation av läckra rätter och delikatesser. Du kan smaka på traditionella svenska rätter, internationell mat eller prova på lokala specialiteter.

Detaljer

Start:
6 september
Slutar:
8 september
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
http://hudikmarknad.se/

Plats

Hälsinge Marknad
Hudiksvall, Gävleborgs län Sverige + Google Map

Annan

Stad/Ort
Hudiksvall
Län
Gävleborg
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.