Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« All Evenemang

Gregorie Marknad 2024

8 mars - 10 mars

gregorie marknad östersund

Gregorie Marknad i Östersund har en rik historia som sträcker sig ända tillbaka till Vikingatiden och har varit Jämtlands mest betydelsefulla marknad genom århundradena. Trots att marknaden hade en period av tystnad, återuppstod den i modern tappning 1986 och har sedan dess blivit en central mötesplats för både lokalbefolkning och tillresta besökare.

Numera är Gregorie Marknad en bro mellan tradition och nutid, där knallar samlas för att erbjuda en mångfald av varor och produkter. Från de vackraste handgjorda ullkläder till lockande rökta korvar, lakritsremmar, saftiga hamburgare och imponerande stutar. Marknaden är en smältdegel av smaker och hantverk. Hemslöjden, som alltid har varit en oumbärlig del av marknaden, knyter samman traditionen och skapar en atmosfär av autenticitet och kreativitet.

Gregorie Marknad är inte bara en plats för handel utan även en social knutpunkt. Under tre dagar, mitt i vecka 10, samlas här cirka 35 000 besökare för att uppleva den unika atmosfären och mångfalden av erbjudanden. Det är en chans att dyka in i historiens vingslag samtidigt som man njuter av moderna bekvämligheter och nöjen.

Detaljer

Start:
8 mars
Slutar:
10 mars
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://destinationostersund.se/gregorie-marknad/

Plats

Badhusparken
Badhusparken
Östersund, Jämtland 831 30
+ Google Map
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt för att visa anpassade och icke-anpassade annonser. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies.